Maurice Fermont

Maurice Fermont is woonachtig midden-Limburg (Heythuysen). In 2012 heeft hij een studie afgerond die perfect aansluit bij zijn bezigheden buiten school, namelijk de Fontys Academy for Creative Industries waar hij een opleiding volgde tot commercieel econoom/event manager. Vanzelfsprekend een opleiding die perfect aansluit bij hetgeen hij in zijn vrije tijd doet, namelijk: Entertainen en organiseren op professioneel niveau. Na deze opleiding heeft Maurice nog de lerarenopleiding economie en de master algemene economie gevolgd en is hij momenteel werkzaam als docent economie op het Bouwens van der Boijecollege te Panningen.

Dat Maurice over veelzijdigheid beschikt kun je afleiden uit het feit dat hij tevens als DJ hele meutes uit het dak laat gaan door zijn stampende en vooral swingende sound, deze muzikale ervaring als DJ heeft er dan ook voor gezorgd dat hij de stap heeft gemaakt om als zelfstandige artiest optredens te gaan verzorgen.

Zijn eigen bedrijf onder de bedrijfsnaam “Move-It Productions” spreekt voor zich: events, entertainment management, muziek producties/ consultancy en licht & geluidsverhuur voor vele vaste klanten. Flexibel, specifieke aandacht voor de klant en energiek zijn dan ook kernwoorden voor dit bedrijf!

Als je Maurice aan het werk ziet in een discotheek of feesttent weet je meteen waarom deze naam. Deze DJ/producer/artiest bezit de nodige vakkennis en heeft een bijzonder mooi stemgeluid. Allemaal voorwaardes om het te gaan maken. Maurice zal ons zeker nog gaan verrassen…!

Geen deelnemers gevonden
Geen deelnemers gevonden