Bantopa

Bantopa Party op zondag 2 juli

Bantopa, wat letterlijk ‘laten we elkaar ontmoeten’ betekent, zet de jaarlijkse traditie voort. Het evenement vindt plaats op zondag 2 juli vanaf 13.00 uur op de Nieuwe Markt in Weert. Zomerse muziek, dansdemonstraties, hapjes, marktkraampjes en diverse activiteiten voor kinderen maken van de Bantopa Party één groot feest. De toegang tot het evenement is gratis.

Programma

De Bantopa Party staat al jaren bekend om haar zeer kleurrijke en gevarieerde programma. Net als bij de voorgaande edities heeft de organisatie ook dit jaar contact gezocht met verschillende Weerter dansscholen om de Bantopa Party extra feestelijk en helemaal compleet te maken. Afgewisseld met zomerse muziek zullen er gedurende de middag verschillende kleurrijke dansdemonstraties te zien zijn op de dansvloer, van onder andere Dansstudio One in Motion, Dansschool Fresh en Deems Dansstudio. “In de avond zal er een speciale artiest langskomen, waar we enorm trots op zijn. Wie dat is zal nog even geheim blijven”, aldus de organisatie.

Bantopamarkt

Uiteraard is er ook weer een grote diversiteit aan eetkraampjes waarbij je gedurende de gehele dag van vele verschillende culturen en smaken kunt genieten. De markt wordt compleet gemaakt met kleding en ook aan accessoires zal het zeker niet ontbreken. Heb je interesse om een marktkraam te huren, neem dan contact op met de organisatie via mail@behoudvanbeleving.nl.

Kinderplein 

Kinderen kunnen zich tijdens de Bantopa Party uitleven op een springkussen, suikerspinnen eten, ranja drinken, laten schminken en extensions of een tattoo laten zetten. Gedurende de middag is er bovendien een Bantopa T-shirt te verkrijgen, dat door de kinderen zelf ingekleurd kan worden. Tot slot is er dit jaar ook nog een speciaal prinsessenentertainmentteam aanwezig van The Talentbox.

Al met al een zeer compleet programma dus! Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg dan de Facebook-pagina van de Bantopa Party.

Mocht je graag mee willen helpen bij Bantopa 2023, achter de bar of bij de opbouw en/of afbraak van het evenement, stuur dan een e-mail naar mail@behoudvanbeleving.nl.

Laatste nieuws

foto: Johan Horst
Bantopa
Groots programma tijdens Bantopa op 2 juli
Bantopa
Bantopa Party op zondag 2 juli
Internationaal Kinderfestival
Zorgen over voortbestaan Internationaal Kinderfestival Weert
Wieërt A-laaif
Een antwoord op al je vragen?