Wieërt A-laaif

Wieërt A-laaif keert terug met tweedaags programma

Tijdens het vastelaovendj weekend staan dit jaar de grootste Limburgse carnavalsartiesten weer op het podium van Wieërt A-laaif op de Nieuwe Markt in Weert. En dat niet één dag, maar zelfs twee!

Tweedaags artiestenprogramma

Naast het vaste programma van Wieërt A-laaif op zondag 19 februari vindt er dit jaar op zaterdag 18 februari een extra artiestenprogramma plaats. Met “de vrienden van Wieërt A-laaif” zal het spektakel om 19.00 uur op het vertrouwde podium op de Nieuwe Markt in Weert van start gaan.
 
Zo’n 19 verschillende, zowel lokale als regionale, Limburgse carnavalstoppers zullen gedurende beide dagen op het Wieërt A-laaif podium staan. Met op zaterdag Joerik & Harry van Harry en de Gebroëke Zweegelkes, Noa Veltrop, Ed & Frans en Sjpringlaevend en op zondag Big Benny, Patrick Hendrikx en Ron van richting Rooy op het programma zal ieders vastelaovendj hart ❤️💛💚 nu al sneller gaan kloppen.
 
De volledige artiestenlijst zal gedurende de komende weken via de website en sociale mediakanalen van Wieërt A-laaif bekend gemaakt worden.

Vastelaovendj same!

Vastelaovendj vieren we samen. Om dit kracht bij te zetten kunnen alle prinsen en prinsessen uit de regio, zowel jong als oud, op zondag 19 februari om 17.30 uur gezamenlijk het podium betreden om zich kort voor te stellen aan het Weerter publiek. De verenigingen worden hierover nog rechtstreeks geïnformeerd, maar aanmelden kan alvast via het mailadres mail@weertalaaif.nl.

Organisatie

Stichting Behoud van Beleving, de organisatie achter Wieërt A-laaif, is blij dat er weer meer ruimte is voor evenementen in de binnenstad van Weert.
 
“Als stichting werken we nauw samen met diverse lokale partijen om evenementen zoals deze succesvoller te maken en daarmee extra bezoekers naar de binnenstad van Weert te trekken. De belangrijkste doelstelling is dan ook het behouden en versterken van bestaande tradities en evenementen die Weert beter op de kaart zetten. Voor, door en met de samenleving”, aldus de organisatie.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website en Facebook-pagina van Wieërt A-laaif.
 
www.wieertalaaif.nl
www.facebook.com/wieertalaaif

Laatste nieuws

Bantopa
Dit jaar geen Bantopa Party in Weert
Wieërt A-laaif
Terugblik Wieërt A-laaif 2023
Wieërt A-laaif
Vastelaovendj 2024 samen in hartje Weert
Weert Swingt
Weert Swingt op vrijdag 3 november